De organisatie
Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1988 is Dinie Elzinga eerst medeoprichter en vanaf 2004 alleen eigenaar van Elzinga Catering. Jan en Dinie Elzinga zijn het bedrijf vanuit hun huis in Westenholte gestart. Na 2 jaar kregen zij al een grote klantenkring en is het bedrijf verhuisd naar de Punterweg 7B te Zwolle, waar het bedrijf nog steeds gevestigd is. Wij hebben de keuken opgesplits in een groente-, koude-, warme- en afwaskeuken. De totatel omvang van de keuken is 400 m2.
Dinie wordt ondersteunt door haar twee dochters Patricia (partymanager - klantenbeheer - administratie) en Pamela (chef-kok).
In ons bedrijf werken 3 koks, 2 cateringmedewerkers en maken wij gebruik van oproepkrachten in de keuken en de bediening.
Nieuws
2e kwartaalfolder en vaste m…Vanaf maandag 4 april gaat onze tweede kwartaalfolder en de aangepaste vaste menukaart van 2022 in. Kijk onder het kopje menukaarten voor de menukaarten van 2022
Lees meerVacature cateringmedewerker
Wij zijn op zoek naar een cateringmedewerker voor minimaal 24 uur in de week. Kijk op voor de hele vacature op de website
Lees meer